JUSTHORECA

Wij recruiten zelfstandig werkend koks, Chef's de partie, Souschefs en Chefs en overige horecaprofessionals op zowel op flexibele/interim (FlexPool) als vaste basis (Werving & Selectie) voor onze relaties.

Naast recruitment houdt JustHoreca zich ook bezig met Keukenoptimalisatie en Conceptontwikkeling.

Enkele voorbeelden:

  • Flexibele inzet van ervaren koks vanuit onze FlexPool;
  •  Recruitment van koks voor vaste posities;
  • Interim Keukenmanagement;
  • Menu - Concept Engineering;
  • Startup van horecazaken (focus op de keuken)

FlexPool:

Tijdelijk een extra kok nodig? Dat kan bij JustHoreca al vanaf 1 dag. Wij hebben een landelijk netwerk van ervaren zelfstandig werkend koks, souschefs en chefkoks opgebouwd. De inzet kan vanaf 1 dag maar ook langere perioden (weken/maanden) behoord tot de mogelijkheden.

Vaste kok nodig?

JustHoreca bemiddelt ook in vast personeel. Binnen ons netwerk van inmiddels meer dan 1000 koks in Nederland kunnen wij iedere kok in uw regio bereiken. Onze benadering is altijd persoonlijk en ongedwongen.​ Het is mogelijk een kandidaat die wij voor u recruiten direct in dienst te nemen (Werving & Selectie), u betaalt dan een fee gebaseerd op het jaarsalaris inclusief vakantiegeld. Het is ook mogelijk om iemand eerst op uitzend/detacheringbasis aan te nemen via JustHoreca en later zelf in dienst te nemen. ​

Advies

Wij beschikken over een vast team van professionals die hun sporen de afgelopen 15 jaar hebben verdiend op zowel Culinair gebied als binnen de Recruitment en Business Development. Naast het vaste team heeft JustHoreca een enorm netwerk opgebouwd van professionals die wij per opdrachtgever kunnen inzetten.

18/07/2024
Fulltime
€2.980 maandelijks
JUSTHORECA
Ontdek de unieke kans om in de horeca te werken met de voorspelbaarheid van kantoortijden! Als banqueting chef bij de leukste werkgever op Schiphol combineer je het beste van twee werelden. Geniet van een fijne werkomgeving, werk in een hecht team en lever culinaire hoogstandjes tijdens banketten en evenementen. Jouw creativiteit en motivatie dragen bij aan het succes van ons culinaire team. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden. Kantoortijden in de horeca? Het kan! Ga aan de slag als banqueting chef bij de leukste werkgever van Schiphol! In deze functie weet je waar je aan toe bent, zodat jij je werk perfect kunt combineren met je privéleven. Een fijne omgeving, die wel horeca is, en waar je samen in een hecht team zorgt voor een topresultaat! Wat ga je doen? Als aankomend BQT Chef ben jij de drijvende kracht achter onze banketten en evenementen. Je ontwikkelt en bereidt culinaire hoogstandjes die indruk maken op onze gasten....